راه اندازی سیستم بازرسی ماشین آلات دوار به همراه CM

بخش­های بازرسی فنی(جوش ، مکانیک و برق و …)در اکثر مجموعه ­ها وجود داشته لیکن به دلیل کمبود نیروی انسانی متخصص و ساختار متناسب با آن ، بازرسی و تحلیل ماشین آلات دوار کمتر در این مجموعه ها یافت می­شود.

تجهیزات دوار قلب تپینده هر واحد عملیاتی بوده که علاوه بر ضرورت توجه به موارد مکانیکی و ارتعاشی لازم است تا با موضوع فرایندی و ناحیه عملکرد تجهیز نیز تسلط کافی داشته تا در مواقع و بروز مشکل توانایی تحلیل و ریشه­ یابی آن وجود داشته باشد.

پرسنل تعمیرات به عنوان متولی کارهای عملیاتی جهت تعمیر و نگهداری بار سنگینی را در سرپا نگه داشتن این تجهیزات برعهده دارند لذا زمان کافی برای پرداختن به جزییات و ریشه یابی عیوب را نداشته ، از طرفی دیگر وجود یک شخص ثالث در زمان انجام کار خطای انسانی را تا حد زیادی کاهش می­دهد.

لازمه ایجاد چنین زیرساختاری در هر مجموعه نیازمند پرداختن به جوانب متعدد و استفاده همزمان از کلیه اطلاعات گردآوری شده وIntegrity  آنها برای بدست آوردن روندها و ترندها می­باشد .

تسلط همزمان به تخصص های ذیل در زمان ایجاد ساختار بازرسی ماشین آلات دوار می­تواند در کمک به پرسنل تعمیرات و همچنین پایداری تولید کمک شایانی نماید.

  1. ماشین و فرایند اطراف آن
  2. محاسبه و تاثیر پارامترهای فرایندی بر ماشین
  3. جزییات کلیرنس و ابعاد
  4. پرفورمنس و محاسبات تجهیز
  5. بازرسی قطعات
  6. ارتعاشات و تحلیل
  7. سیستم های کنترلی و پروتکشنی بر روی ماشین

PHIDCO  با تجربه لازم در این زمینه علاوه بر ایجاد زیرساختارهای لازم، نسبت به آموزش های ، ارایه فرمت و نحوه بازرسی و تحلیل تجهیزات در سرویس را ارایه می نماید.